Over ons

Trimsalon Westerdijk is een jong en groeiend bedrijf in Bergeijk, die zich richt op de kleine honden rassen. We probeert ons te onderscheiden door zoveel mogelijk met verantwoorde producten te werken. Hierbij valt te denken aan een shampoo die niet belastend is voor het milieu maar ook zeker niet voor uw hond en diens vacht. De zorg van uw hond staat bij ons hoog in het vaandel!

In 2006 ben ik, Marjolein Westerdijk, geslaagd voor de opleiding hondentrimmen bij het opleidingscentrum in Barneveld. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een druk bezochte trimsalon in Eindhoven, waar elke dag veel verschillende rassen kwamen. Tijdens deze stage heb ik veel praktijkervaring opgedaan. Deze ervaringen gebruik ik natuurlijk ook in mijn eigen trimsalon. Om bij te blijven met nieuwe ontwikkelingen bezoek ik vakdagen, volg ik workshops en doe ik mee met trimwedstrijden.

In 1997 heb ik de opleiding dierverzorging en veterinaire ondersteuning gevolgd in Barneveld en deze met succes afgerond. In de trimsalon staan rust en kwaliteit voorop. De honden moeten zich prettig voelen en met een fijn gevoel weer naar huis toe gaan. Zo kunnen ook de baasjes genieten van een mooi uitziende en lekker ruikende hond.

Ik heb 2 eigen honden, Polka een standaard poedel en Quinn een middenslag poedel. Met deze twee ga ik geregeld naar workshops, trimwedstrijden en volg webinars.Zowel in Nederland als België. Ook heb ik samen met Quinn behendigheid gedaan en zijn we nu detectie speurlessen aan het volgen waar we veel plezier in hebben. Mijn eigen honden liggen altijd gezellig bij mij in de trimsalon. Zij zorgen ervoor dat de honden die het spannend vinden rustig worden en zo de trimsalon als fijn gaan ervaren. Ik vind het trimmersvak geweldig en geniet daar elke dag van.

Tot ziens bij Trimsalon Westerdijk.

Impressies

Waarom voor ons kiezen

Bij Trimsalon Westerdijk bent u aan het juiste adres voor de trimbeurt van uw hond. Bekijk onze voordelen!